fredag 12. mars 2010

Novelle fra Per Arne

Vi har fått en veldig bra novelle fra Per Arne. Han er en av våre lesere og vi setter veldig pris at dere sender inn noveller.


Dette hendte for over tyve år siden, min kone ( den gang bare samboer ) og jeg var på helgetur med bilen. Vi hadde kommet et drøyt stykke oppover i Dalen i Telemark, da bilen plutselig begynte å fuske for så å stoppe helt. Bensintomt var det ikke, så jeg selv ble stående på hodet i motoren en stund uten å bli klokere av det.
Kona mi foreslo at hun skulle gå til en gård vi hadde passert for litt siden, og se om det var hjelp å få der. Så vi dyttet bilen inn på en liten sidevei, og jeg ble sittende å vente og vente for det varte og rakk før hun kom tilbake.

Det som nå følger, er hva hun selv har fortalt meg. Hun kom etter en halvtimes tid frem til gården vi hadde sett, men den virket folketom så hun tittet rundt der litt.
Og da var det at hun hørte en lyd fra bak et uthus, og gikk frem dit men bråstoppet ved hjørnet da hun hørte stønn og kåte hyl fra en kvinne.
Kona mi kikket forsiktig frem og så en mann i femtiårene som lå med hodet mellom bena på ei ung jente, kanskje bare 17 - 18 år.
Mona som kona mi heter var selv bare 19 år den gangen og syns først det var ekkelt med den eldre mannen og jenta, men nysgjerrigheten tok overhånd og hun snek seg til et bedre sted og spionerte.

Mannen knadde de små faste puppene og slikket inntenst i fitta til jenta, tunga hans drev inn og ut i åpningen hennes og rundt leppene og klitten og hun kom etterhvert med voldsomme stønn og små hyl mens hun lugget i håret hans og dro hodet mot fitta si gang på gang. Så la begge seg litt på rygg og pustet og Mona kunne studere mannens beinharde kuk der den sto rett til værs, ikke en kjempekuk men stor og stiv nok i massevis. Den unge jenta satte seg plutselig opp og tredde kondom på mannen med munnen sin, noe Mona aldri hadde sett før. Deretter satte jenta seg over kuken til mannen og lot den plaskvåte fitta si gli helt nedpå og de stønnet høyt begge to, slik satt de rolig litt og bare nøt det mens mannen knadde puppene igjen. Så begynte jenta å ri kuken hans, villere og villere og så var det som de begge var hinsides alt lenge. Men da listet Mona seg vekk og satte seg på trappa til huset for å vente, og litt etter så hun bonden komme rundt hjørnet på uthuset og at jenta løp over et jorde lenger bort.

Bonden ( mannen i femtiåra ) hilser og spør om Mona har ventet lenge, ikke så veldi svarer hun og rødmer ufrivillig. Men kanskje lenge nok til å ha sett noe bak uthuset sier han, Mona rister på hodet men rødmer mer og avslører seg selv på den måten. Du sier ikke noe til kona mi sier bonden engstelig, kjenner ikke kona di svarer Mona.
Kom hit for å be om hjelp til å taue bilen vår og forklarer bonden om hva som har skjedd. Men bonden smiler bare og spør om mona ble kåt av å se på, Mona rødmer som aldri før og vet ikke hva hun skal si.

Da tar bonden et steg frem og lar en hånd stryke over skrittet til Mona utenpå den tynne tightsen hennes, samtidig som den andre tar tak rundt den ene puppen hennes under t-skjorten. ( Mona fortalte meg dette flere år senere, da hun var sikker på at jeg ikke ble sjalu. ) Så sier bonden, at kona hans kommer snart men at han gjerne tar et
raskt knull med Mona også, og underlig nok så blir ikke mona redd men bare veldig mye kåtere enn hun allerede er. Hun bare forsikrer seg om at han har gummi, og lar han så lede henne ned til et lite tjern bak huset, der vrenger han av sine egne klær før han også nesten flår klærne av Mona.

Hendene munnen og tungen hans er over hele henne med en gang og setter igang en sexlyst i henne som hun aldri har kjent før, hemningsløst gir hun seg hen og han gir henne en fantastisk orgasme med en gang han rører ved fitta hennes. Så lar han tunga si utforske hele den plaskvåte glattbarberte fitta hennes, og lar samtidig en finger pule henne rolig først og så hardt til hon eksploderer igjen. Og på eget initativ tar hu deretter kuken hans i munnen, han stønner høyt og lar henne vite at hun er den beste han har kjent. Like før bristepunktet stopper han henne, og spør om hun vil ha kuk. Mona drar han over seg styrer kuken på plass og lar han fylle fitta hennes i ett støt, glemt er alt so heter gummi og kuken hans jager inn og ut i henne der hun vrir seg og stønner av nytelse og så kommer de voldsomt begge to og hun bare fryder seg og nyter spruten hun kjenner inni seg.

På vei med traktoren for å taue bilen vår til bygda og verkstedet, møter de bondens kone en blid og smilende rund dame. Og mitt eget humør blir også på topp over å se traktoren med Mona inni. Hadde jeg bare visst det jeg nå vet, men nå syns jeg det bare er en deilig historie.

Per Arne